Sobre mi

A PorreraDiuen que sóc periodista, o almenys m’hi vaig llicenciar, però hi ha tanta gent que ha fet tan mal a aquesta professió i està tan desprestigiada, que de vegades (o sovint) em fa una mica de vergonya considerar-me’n. I és que de fet faig moltes altres coses, a més a més del periodisme. Ja quan havia de triar entre ciències i lletres vaig tenir problemes, i em sembla que segueixo igual d’indecís. O, mirant l’ampolla mig plena, segueixo tenint interès per un munt de coses d’àmbits molt diversos. I això que diuen que el que es porta ara és l’especialització. Bé, sí que podríem dir que en periodisme m’he especialitzat en premsa escrita i digital, i en els àmbits de la cultura i dels viatges. Però també de tant en tant escric llibres, que aparentment no tenen relació els uns amb els altres. Els dos darrers que he publicat (any 2014) són Llach, lletra i música i Elisabet Cristina de Brunsvic, la reina dels catalans a Mataró. Juliol de 1708. En quant a mitjans de comunicació, he col·laborat o treballat a Crònica de Mataró, Ràdio Argentona, El País, La Portada del Maresme, Gol Vallès, Mataró Report, Mataró Ràdio, Capgròs, B30, Avui, Tribuna Maresme, Descobrir Catalunya i set30maresme, i he fet cròniques de concerts per al Diari de la música. Vaig ser també el responsable de premsa de la Federació d’Associacions Veïnals de Mataró (FAVM) i de la Confederació d’Associacions de Veïns de Catalunya (CONFAVC). En l’actualitat, estic col·laborant a Time Out Barcelona i a Fem Turisme, així com també fent conferències per a la Fundació Internacional Olof Palme.

Paral·lelament em “bellugo” en l’àmbit del turisme i del patrimoni cultural, i col·laboro entre altres amb l’empresa Antequem i amb Trip4Real, mentre estic tirant endavant la meva pròpia empresa relacionada amb aquest sector. Em dedico també al món de la música, amb el grup Intent Desmuntat, en el qual hi toco la guitarra i l’ukelele i hi aporto un grapat de cançons. I de tant en tant em truquen per fer d’extra a La Riera o a alguna altra sèrie, pel·lícula o anunci.

Aquest blog el prenc ben bé com un blog personal, en què hi predomina tot allò relacionat amb la meva feina periodística, però sense tancar la porta a articles i comentaris sobre les altres coses a les que em dedico. Si hi voleu passar una estona, hi sou benvinguts, el meu blog és casa vostra.

Anuncis